Werkwijze

Veiligheid en vertrouwen helpen om met elkaar tot een gesprek te komen. Als hulpverlener probeer ik recht te doen aan u en degenen die voor u belangrijk zijn. Ook als er sprake is van onrecht wat regelmatig voorkomt. Daarnaast streef ik naar een oplossingsgerichte manier van werken.

Het kennismakingsgesprek is hierbij erg waardevol. Op basis van het kennismakingsgesprek kunt u een inschatting maken of u genoeg vertrouwen heeft om verdere begeleidingsgesprekken te voeren.

Tijdens de daaropvolgende gesprekken werken we niet volgens een vaststaand plan, maar zal in de loop van de tijd blijken waar de problemen, behoeften, verlangens en mogelijkheden liggen. Dat is voor iedereen anders en daarom maatwerk.

Tarieven

Vanaf 01-03-2024 gelden de volgende tarieven:

Voor de individuele gesprekken geldt het tarief van 80 euro/vijf kwartier. Na 18:00 uur een extra toeslag van 10 euro/uur.

Voor EMDR, relatietherapie en traumaseksuologie geldt het tarief van 90 euro/vijf kwartier. Na 18:00 uur een extra toeslag van 10 euro/uur. 

Of (een deel van) de kosten door uw zorgverzekeraar worden vergoed is afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering/polis. Ik ben lid van de beroepsvereniging LVPW wat ook van belang is in verband met een vergoeding van uw verzekeraar.

Voor informatie over vergoedingen van uw ziektekostenverzekeraar kunt u gebruik maken van deze link LVPW.

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het belangrijk dat u -bij onverhoopte verhindering- uw afspraak tot 48 uur voor de geplande tijd annuleert/verzet. Bij voorkeur telefonisch. Bij niet tijdig afmelden ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

En verder..

Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG).

Mocht het zijn dat u niet tevreden bent over de hulpverlening ga ik graag hierover met u in gesprek.

Meer informatie over eventueel te volgen procedures kunt u hieronder lezen: